TalentCenter

Making films for Nigel

De mensen rond TalentCenter® delen een passie: mensen, teams en organisaties begeleiden bij het ontdekken ontwikkelen en benutten van talent. In ons werk inspireert die drive niet alleen onszelf, maar ook de mensen voor wie we werken.
Wij zien niet historische functionaliteit, maar toekomstig potentieel als het ware kompas voor ontwikkeling en vernieuwing. We zijn daarom wars van het denken in “hokjes”, en juist gefascineerd door het individuele, eigene en onderscheidende.
Met TalentCenter® presenteren we vanuit diverse disciplines een breed beeld van individuele personen, hun talenten en hun mogelijkheden – met een scherp oog voor de eisen van niet alleen de huidige, maar ook de toekomstige praktijk.

Drs. Marck Oostra

…was na zijn studie bedrijfskunde als organisatieadviseur en managementtrainer verbonden aan gerenommeerde bureaus.
Daarnaast ontwikkelde hij zich aan toneelscholen in Utrecht, Maastricht, Londen, Amsterdam en Hollywood als acteur, regisseur en scenarist.
Marck maakt sinds 2001 zelfstandig naam als vernieuwend consultant, coach en verandermanager. Hij geldt als een pionier van het gebruik van theater als “tool of change”.
Zijn talent is mensen, groepen en organisaties van binnenuit te laten veranderen door ze zichzelf en hun werkelijkheid op nieuwe manieren te laten ervaren. Hij publiceerde met Paul Devilee een boek over theater als interventie-instrument in organisaties.